Luxe safaritenten

Luxe safaritenten te koop voor vakanties met net dat beetje extra

Bij Outstanding hebben we die luxe safaritent te koop, waarmee u uw gasten net dat beetje extra biedt op vakantie. Dat is namelijk waar uw gasten naar op zoek zijn, een vakantie die tot in de puntjes klopt! Met onze luxe safaritenten hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. U koopt altijd een tent die er prachtig uitziet, zowel van binnen als buiten.

De precieze maten en indeling? Die bepaalt u zelf! Met de vele verschillende modellen en formaten zit er altijd een tent bij die aansluit bij uw wensen. Een echt bijzondere vakantieaccommodatie vindt u bij Outstanding!

Glamping luxe kamperen

Luxe safaritenten te koop van hoge kwaliteit

Bij het kopen van een safaritent bent u natuurlijk op zoek naar een tent van hoge kwaliteit. De tenten van Outstanding zijn vernieuwend, duurzaam en creatief. Door de slimme indeling van onze tenten wordt de ruimte optimaal benut. En uiteraard zijn ze gemaakt van de beste materialen.

Met een levensduur van maar liefst 10 jaar heeft u lange tijd plezier van uw investering. Deze levensduur wordt onder andere gerealiseerd door het gebruik van duurzame houten frames. Al het hout is KOMO verduurzaamd en geïmpregneerd, waarmee het in duurzaamheidsklasse 3 valt.

luxe glamping tent

Waarvoor wilt u een safaritent gebruiken?

Onze safaritenten zijn niet alleen de perfecte luxe vakantieaccommodatie, ze zijn voor nog veel meer doeleinden geschikt. Richt uw safaritent bijvoorbeeld in als sfeervol restaurant, een stoere receptie of fijne groepsaccommodatie. Andere ondernemers zetten onze tenten in als souvenirshop, museum of informatiepunt. Daarnaast kunnen onze tenten bijvoorbeeld als vergaderruimte worden gebruikt. Want ook bedrijven zijn altijd geïnteresseerd in een bijzondere vergaderruimte voor hun vergaderingen, maar ook voor het organiseren van teambuildingsdagen. Wij hebben de luxe safaritent te koop voor de bestemming die u in gedachten heeft!

Uiteenlopende luxe safaritenten te koop

Om in ieders behoefte te kunnen voorzien, hebben we bij Outstanding heel diverse safaritenten ontwikkeld. Zo vindt u bij ons safaritenten van klein tot groot en kunnen we u zelfs geïsoleerde thermotenten aanbieden! Met een geïsoleerde thermotent biedt u uw gasten het hele jaar door een prachtige kampeerervaring.

Bekijk de uiteenlopende safaritenten en -lodges op onze website of kom ze eens bekijken in onze showroom! Ook onze luxe thermotenten vindt u niet alleen op de website, maar zijn ook in het echt te bewonderen in de showroom.

Thermo Tent Compact Outstanding

Waarmee kunnen we u helpen?

Met ons enthousiaste team bieden we elke ondernemer graag een totaalpakket aan qua dienstverlening. Van een persoonlijk advies voor het kopen van de juiste safaritent, tot de complete opbouw én inrichting van uw nieuwe safaritenten! Want wist u dat wij onze luxe safaritenten te koop aanbieden inclusief bijpassend interieur? Daarbij heeft u ook nog de keuze uit diverse stijlen, zodat er altijd een interieur bijzit wat aansluit bij uw wensen.

Wilt u ook kennis maken met onze veelzijdige safaritenten en profiteren van alle voordelen van een safaritent van Outstanding kwaliteit? Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan! We sturen u graag een algemeen informatiepakket of een vrijblijvende offerte.

x

lodge tent luxe kamperen