Lodgetent kopen

Een lodgetent kopen van de hoogste kwaliteit

Een lodgetent kopen geeft u de gelegenheid om uw gasten een zeer luxe onderkomen te bieden. Maar onze lodgetenten bieden niet alleen luxe onderkomens, zij zijn voor nog veel meer zaken in. Denkt u hierbij aan een groepsaccommodatie, maar ook een receptie of restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos als u besluit een lodgetent te kopen. Bent u op zoek naar dé manier om uw gasten een uniek verblijf te bieden of heeft u een ander doel? Laat u meenemen in de vele mogelijkheden van de tenten van Outstanding. Want eenmaal overtuigd van de charme van onze tenten wilt u niets anders meer.

lodge tent luxe kamperen

Een lodgetent kopen bij Outstanding

Een lodgetent kopen is een spannende stap voor veel ondernemers. Het is vaak het begin van iets nieuws, het aanbieden van nieuwe accommodaties aan uw gasten! En misschien vormen de lodgetenten wel het begin van uw gehele bedrijf. Bij Outstanding helpen we iedereen graag aan de perfecte lodgetent. Of u nu één lodgetent voor privé gebruik wilt aanschaffen of uw volledige camping wilt inrichten met diverse soorten lodgetenten, bij ons kunt u rekenen op een advies op maat voor uw persoonlijke situatie. En natuurlijk leveren we uitsluitend tenten van de beste kwaliteit!

Safaritent op maat

Een lodgetent kopen om uw gasten glamping te laten ervaren

In een lodgetent ervaren uw gasten een unieke ervaring: optimale luxe, maar met behoud van het echte buitengevoel. Veel mensen houden van kamperen, maar niet van al het gedoe wat erbij komt kijken. Kamperen gaat in veel gevallen toch gepaard met wat afzien. In een lodgetent is dat zeker niet het geval! Uw gasten voelen zich zeker de koning te rijk in hun luxe tenten. En naast het aanbieden van glamping zijn onze lodgetenten voor tal van andere mogelijkheden te gebruiken, zoals het inzetten als groepsruimte, receptie of een heus restaurant!

Ruime keuze uit lodgetenten bij Outstanding

Outstanding levert iedereen graag een lodgetent op maat. Wat voor tent wilt u graag aanbieden aan uw gasten? Heeft u een wat beperkte ruimte, dan is een compacte lodge de ideale oplossing. Zo is onze Outstanding Lodge al leverbaar voor gezelschappen van 2 tot 4 personen. Maar de grotere variant inclusief bovenverdieping is ook perfect inzetbaar als groepsaccommodatie! Spreekt de Medley Lodge met zijn hartelijke uitstraling u het meest aan of gaat u liever voor zijn grote broer, de Royal Lodge? Onze adviseurs vertellen u graag alle ins en outs over deze bijzondere tenten.

grote loge luxe kamperen

Op wat voor doelgroep wilt u zich richten?

De keuze van de tent is uiteraard afhankelijk van uw doelgroep. Op wat voor doelgroep wilt u zich nu én in de toekomst richten? Onze tenten hebben een lange levensduur en natuurlijk wilt u dat ze de volledige levensduur blijven passen bij uw plannen. Wilt u zich in de toekomst op een extra doelgroep richten naast uw huidige doelgroepen? Dan kan het een slim idee zijn om verschillende soorten lodgetenten te kopen, zodat u genoeg mogelijkheden heeft om al uw plannen ten uitvoer te brengen. Natuurlijk kunt u ook altijd klein beginnen en uw tentenpark op termijn nog verder uitbreiden!

We zijn erg goed geholpen bij het maken van een keuze. Eind april hebben we de tent opgezet en zijn hem daarna gaan gebruiken. Hij is geweldig. We zijn er erg blij mee. Berry Hunink en Derjo Bruggeman

Een lodgetent kopen van hoge kwaliteit

Kiezen voor een lodgetent van Outstanding is kiezen voor de hoogste kwaliteit. Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het produceren van innovatieve tenten. Zo zijn we in ons productieproces altijd op zoek naar materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen we er bij de constructie voor dat de tenten weer en wind doorstaan. Meer informatie over alle materialen vindt u bij onze Productinformatie. Zo is het frame gemaakt van prachtig duurzaam hout en is het tentdoek ademend én schimmelwerend. Daarnaast zijn de tenten uiteraard bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Over elk aspect van onze tenten wordt uitgebreid nagedacht. Daardoor hebben we een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. We vertellen u met plezier over elk detail van onze mooie tenten!

luxe glamping lodge groot

Onze lodgetenten staan overal ter wereld hun mannetje

Hoewel Outstanding een Nederlands bedrijf is, houden onze ambities zeker niet op bij de grens! Onze tenten zijn wereldwijd in 50 plus landen te vinden. Ze zijn dan ook perfect geschikt voor elk klimaat. Zo zetten we in landen met strenge winters graag onze speciale sneeuwframes in, wat de tent bestand maakt tegen veel sneeuwval. Heeft u juist glampingplannen in een land met een warm klimaat? Dan passen we bijvoorbeeld de kleur van het dak hierop aan, zodat de warmte zoveel mogelijk buiten de tent blijft. En ook in het buitenland verzorgen we met plezier het transport en de opbouw van uw tenten. Zo kan u overal ter wereld uw gasten een luxueuze vakantie bieden in een Outstanding tent.

Een interessante investering dankzij een lange levensduur

Naast de uitgebreide gebruiksmogelijkheden, maakt ook de lange levensduur van onze tenten ze tot een interessante investering. Dankzij de hoge kwaliteit hebben onze tenten namelijk een levensduur van maar liefst 10 jaar. Dit geeft u ruim de gelegenheid om uw investering terug te verdienen en een mooi rendement te behalen. Het fijne van onze tenten is dat u er tijdens deze 10 jaar vrijwel geen omkijken naar heeft wat onderhoud betreft. En wilt u de levensduur nog verder optimaliseren? Vraag dan naar onze winterhoes. Met deze hoes beschermt u de tent in de winter tegen de slechtere weersomstandigheden, waardoor hij nog langer meegaat.

Glamping safaritent kopen

Glamping in de winter met onze geïsoleerde tenten

Wilt u niet alleen in de warme maanden, maar ook in de koudere maanden uw gasten een prachtige glamping ervaring geven? Neem dan een kijkje bij onze thermotenten! Deze tenten zijn volledig geïsoleerd, waardoor ze in elk jaargetijde een heerlijke uitvalsbasis vormen. Dankzij de glazen pui aan de voorkant van de tenten, hoeven uw gasten in de winter niet naar buiten om van de natuur te genieten. Vanachter het glas is de natuur bij de tent minstens zo goed te bewonderen. Ook bij onze thermotenten heeft u diverse keuzes. De thermotent is leverbaar in drie modellen, die ook nog eens in verschillende formaten beschikbaar zijn.

Thermo Tent Compact Outstanding

Uw lodgetent kopen inclusief volledig interieur

We maken het niet alleen uw gasten, maar ook u graag zo gemakkelijk mogelijk! We leveren namelijk niet alleen luxe lodgetenten, maar het volledige plaatje. Tenten inclusief het volledige interieur dus, tot aan de waterkoker aan toe. Maar vooral de meubels spelen een grote rol bij de uitstraling van de tent. Welke stijl past het beste bij uw plannen? Zoekt u een stoere en landelijke uitstraling bij uw glamping of mag het wel wat meer luxe zijn? Dankzij onze verschillende interieurstijlen hebben we voor iedereen het juiste meubilair. En we leveren de meubels niet alleen, we verzorgen graag de volledige inrichting van de tent, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Een lodgetent kopen bij Outstanding is een feestje

Koopt u een lodgetent bij Outstanding, dan zorgen we ervoor dat het gehele proces van begin tot eind een feest is. Dat begint bij al het eerste contact met ons enthousiaste team. Wilt u meer informatie over een bepaald model, vraagt u zich af welke tent het best bij uw camping past of wilt u gewoon even overleggen met ons? We helpen u graag op weg in de wereld van de lodgetent.

De lodgetenten bekijken voordat u tot koop overgaat? We leiden u met plezier rond in onze prachtige showroom. Heeft  u uw keuze gemaakt, dan leveren we de lodgetent die voldoet aan al uw wensen. Van transport tot het opbouwen van de volledige tent, we nemen het u graag uit handen.

Safaritent glamping luxe kamperen

Zowel transport als opbouw voor u verzorgd

Outstanding staat graag voor het complete plaatje! Zowel wat onze tenten betreft als met onze service. Zowel het transport als de opbouw van de tenten kunt u volledig aan ons overlaten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de tenten opgebouwd en volledig ingericht voor u klaarstaan. Zo kunt u direct van start gaan met uw glampingplannen. Wilt u liever een lodgetent kopen en deze zelf opbouwen? Geen probleem! In dat geval leveren we handige opbouwhandleidingen bij de tent, waarmee u zeker uit de voeten kunt. Zo kan u altijd kiezen voor de optie die het beste bij u past.

Glamping tent opbouwen

Bezoek onze lodgetenten in de showroom

Bent u benieuwd naar onze lodgetenten? De beste indruk krijgt u natuurlijk door de tenten in het echt te bekijken. In onze showroom heeft u de mogelijkheid onze lodgetenten, thermotenten en onze safaritenten te komen bekijken. We leiden u graag rond en vertellen u alles over de kansen die glamping biedt. Wilt u een bezoek brengen aan de showroom en één van onze adviseurs persoonlijk spreken? Maak dan gemakkelijk een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in het mooie Renswoude!

showroom afspraak maken

Een persoonlijk advies bij het kopen van uw lodgetent

De ruime keuze aan lodgetenten kan het maken van een beslissing ook moeilijker maken. Want welke tent past nu het beste bij uw plannen? Het team van Outstanding heeft veel ervaring met de verschillende mogelijkheden van onze tenten. Daardoor kunnen we u altijd van een advies op maat voorzien. Wilt u glamping aanbieden of heeft u heel andere plannen met uw nieuwe lodgetenten? Onze tenten worden inmiddels voor tal van doeleinden ingezet. We denken dan ook graag mee over de ideale tent voor u. Ook een tent op maat maken aan de hand van uw wensen behoort tot de mogelijkheden!

glamping beurs

Ook voor uw glamping in het buitenland een advies op maat

Wilt u glamping aanbieden in het buitenland? In elk land gelden vaak weer andere regels wat betreft het aanbieden van vakantieaccommodaties. Daarnaast kan ook de specifieke vraag naar glampingaccommodaties per land verschillend zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Outstanding in veel landen een eigen adviseur. Zij kennen de regio en helpen u graag met het opzetten van succesvolle glamping in het land van uw voorkeur. Neem rechtstreeks contact op met de adviseur in uw regio of kom u vrijblijvend oriënteren in onze showroom of via het aanvragen van meer informatie zoals ons informatiepakket.

Een offerte op maat van uw favoriete lodgetent

Weet u al precies welke lodgetent past bij uw verwachtingen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! U ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Ook een grote hulp kan onze rendementsberekening zijn. Hierbij maken we aan de hand van uw favoriete tent een berekening van uw te verwachten rendement. Fijn om hier vooraf een indruk van te krijgen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten bij het realiseren van uw droom! En hier helpt Outstanding u graag bij, met Outstanding tenten, een Outstanding interieur en een Outstanding service! Nieuwsgierig? Een hoogwaardige lodgetent kopen? Neem vandaag nog contact op!