Kamperen op het water

Kamperen op het water: een succesvol concept

Kamperen op het water, zoiets bijzonders zal uw gasten zeker aanspreken! Met dit nieuwe concept biedt u een onvergetelijke ervaring aan uw gasten. In een tent slapen op het water, er zijn maar weinig mensen die dat in hun leven hebben gedaan. Wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken of een unieke toevoeging doen aan uw huidige aanbod? Het aanbieden van glamping, luxe kamperen op het water is dan zeker het overwegen waard. Door overnachtingen aan te bieden op het water benut u het aanwezige water op uw terrein optimaal.

Het succes van kamperen op het water

Mensen zoeken steeds meer naar een unieke belevenis voor hun vakantie. Dit is ook waarom glamping zo populair is, kamperen met de luxe van thuis: de ideale combinatie. Maar wat nu als u glamping kunt combineren met het verblijven op een drijvend vlot? Zeker voor water- of natuurliefhebbers is dit een unieke kans. Het bijzondere is het verblijven in een tent in plaats van bijvoorbeeld een boot. Uw gasten horen het water kabbelen terwijl ze in een comfortabel bed van hun rust genieten. En een comfortabel bed is niet de enige luxe in een safaritent!

Safaritent op maat

Een luxe safaritent op een drijvend vlot

Met de luxe safaritenten van Outstanding kunt u uw gasten alle gemakken van thuis bieden. In de safaritent Wood, de tent die wij inzetten voor kamperen op het water, is namelijk alles aanwezig voor een fijne vakantie. De tent kan worden ingericht met een volledig ingerichte keuken, een eethoek, twee slaapkamers en een badkamer inclusief douche, toilet en wastafel. Hiermee is de tent geschikt voor gezelschappen van twee tot vier personen. Onze safaritenten zijn op het land al een heerlijke vakantieaccommodatie, maar op het water wordt dit helemaal een onvergetelijke vakantie voor uw gasten.

Bij Outstanding vindt u altijd de hoogste kwaliteit

Benieuwd naar de kwaliteit van de safaritent en het kampeervlot? Bij Outstanding kunt u altijd rekenen op innovatieve tenten van de hoogste kwaliteit. Tijdens de productie van onze tenten zijn we kritisch in onze materiaalkeuze. We blijven onze tenten continu innoveren en zorgen ervoor dat ze u zeker niet zullen teleurstellen. Onze tenten hebben een levensduur van maar liefst 10 jaar, waardoor u lange tijd profiteert van alle voordelen. Voor het realiseren van kamperen op het water zijn we de samenwerking aangegaan met EasyFloat B.V., een bedrijf wat is gespecialiseerd in de productie van lichtgewicht, duurzame en milieuvriendelijke vlotten. Onze tenten en deze onderhoudsvrije vlotten zijn samen de perfecte combinatie voor kamperen op het water!

luxe glamping lodge groot

Een persoonlijk advies om uw gasten te laten kamperen op het water

Het aanbieden van een kampeergelegenheid op het water zal ongetwijfeld vragen bij u oproepen. Is uw waterpartij hiervoor geschikt, hoeveel ruimte is er nodig en hoe zit het met de aanvoer van elektriciteit en stromend water in de tent? Bij Outstanding geven we u graag een advies op maat. Dit nieuwe concept biedt tal van mogelijkheden die we graag samen met u vormgeven! We denken met u mee over alle mogelijkheden en geven een advies op maat. Nieuwsgierig wat we voor u en uw gasten kunnen betekenen om te kamperen op het water? Neem vandaag nog contact met ons op!

glamping beurs