Kampeervlot kopen

Een professioneel kampeervlot kopen met goed advies

Een kampeervlot kopen, het maakt u tot een zeer innovatieve ondernemer. Het kamperen op een vlot is namelijk een nieuw en uniek concept, waarbij uw gasten op het water verblijven. Heeft u een waterpartij op uw terrein? Met het inzetten van een kampeervlot gebruikt u de beschikbare ruimte optimaal. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u met het kopen van een kampeervlot een unieke ervaring biedt aan uw gasten. Met deze vorm van recreëren kunt u dan ook nieuwe doelgroepen aanspreken, die graag een unieke natuurbelevenis ervaren in combinatie met een hoge mate van luxe.

Een kampeervlot kopen van de hoogste kwaliteit

Bij het aanschaffen van een vlot wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op een hoge kwaliteit. Zeker op het water staat veiligheid bovenaan! Voor het realiseren van deze unieke ervaringen heeft Outstanding de krachten gebundeld met Easyfloat B.V.. Outstanding als leverancier van duurzame safaritenten en Easyfloat B.V. als zeer ervaren partij in het produceren van lichtgewicht en milieuvriendelijke vlotten. De vlotten hebben inmiddels hun kwaliteit bewezen en zijn ook compleet veilig voor het kamperen op het water.

Safaritent op maat

Onze Safaritent Wood op het water

Om het totaalplaatje van kamperen op het water compleet te maken, combineren wij dit met een hoge mate van comfort. In onze luxe safaritenten zijn uw gasten namelijk van alle gemakken voorzien! Op het vlot wordt onze safaritent Wood geplaatst, een tent die is gebaseerd op de klassieke safaritent. De tent kan worden ingericht met zowel een keuken, zithoek, slaapkamers als een badkamer. Op de overdekte veranda voor de tent kijken uw gasten uit op het rustgevende water. Door het koppelen van meerdere pontons zijn er verschillende variaties mogelijk in de grootte van het terras. Op onze kampeervlotten hebben uw gasten ook op het water alles bij de hand!

Een compleet verzorgde accommodatie op het water

Outstanding verzorgt graag een fijne accommodatie voor uw gasten en neemt ook u daarbij alle zorgen uit handen. Zowel naar het opbouwen als inrichten van de tent heeft u namelijk geen omkijken. Ons ervaren team zorgt ervoor dat zowel het vlot als de tent een veilig onderkomen vormen. Daarnaast is het mogelijk het complete interieur bij ons aan te schaffen. U heeft hierbij keuze uit verschillende interieurlijnen, waaronder een stijl van robuuste steigerhouten meubels. Ook voor luxe meubels bent u bij ons aan het juiste adres, met de Glamping Chic stijl hebben uw gasten het gevoel in een hotelkamer op het water te verblijven!

Persoonlijk advies bij het kopen van uw kampeervlot

We kunnen ons goed voorstellen dat het kopen van een kampeervlot vragen bij u oproept. Aan welke voorwaarden moet een waterpartij voldoen om te kunnen dienen als locatie voor het kampeervlot? Hoe gaat het opbouwen allemaal in zijn werk? En hoe is de tent gemonteerd op het vlot? Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen rondom de kampeervlotten. Daarnaast geven we u een persoonlijk advies voor uw situatie. Neem dus zeker even contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere manier van recreatie. Want één ding staat voorop: dit unieke concept zal zeker de aandacht van uw potentiële gasten trekken!

glamping beurs