Een thermotent kopen

Een thermotent kopen: de overtreffende trap in glamping

Wilt u een thermotent kopen, dan is dit een aankoop waar u geen spijt van gaat krijgen. Want deze innovatieve tent is het hele jaar door inzetbaar. Daarnaast biedt u uw gasten met deze prachtige accommodatie een zeer luxueus verblijf. De glazen schuifpui van de thermotent heeft meerdere voordelen. Zo zorgt deze ervoor dat de tent zeer ruim aanvoelt. Daarnaast hebben uw gasten een prachtige buitenbeleving door het glas. Zeker als uw camping zich in de natuur bevindt, mag de thermotent niet missen op uw camping.

Klik hier om een kijkje binnen te nemen!

Een thermotent kopen van Outstanding kwaliteit

Een thermotent kopen bij Outstanding betekent dat u een tent koopt van Outstanding kwaliteit. Alle ervaringen die we hebben opgedaan bij het bouwen van onze luxe safaritenten, hebben we gebruikt bij het ontwerpen van onze thermotenten. En natuurlijk maken we bij het bouwen van de thermotenten gebruik van duurzame en sterke materialen. Denk daarbij aan geïmpregneerd hout met duurzaamheidsklasse 3, sterke frames voor een optimale constructie en unieke eindkoppelingen. Zo realiseren we een hoge levensduur van onze thermotenten en kunt u lange tijd van uw investering genieten.

Welke thermotent past bij uw wensen?

Om aan al uw wensen tegemoet te komen, hebben we verschillende modellen thermotenten. En binnen deze modellen zijn er ook nog verschillende formaten mogelijk. Op deze manier bepaalt u helemaal zelf wat voor type thermotent er op uw camping komt te staan. Gaat u voor onze compacte tent, die u de mogelijkheid biedt om elke vierkante meter optimaal te benutten? Of past onze thermotent Wood het beste bij u, gebaseerd op de populaire safaritent Wood? Wilt u flink uitpakken? Ook dat is natuurlijk mogelijk met een geïsoleerde thermotent. Bekijk dan zeker onze zeer ruime thermotent Cottage met zijn mogelijkheid tot een wolfskap.

Maatwerk bij het kopen van uw thermotent

Bij Outstanding leveren we graag die tent waar u naar op zoek bent. Daarom ontwerpen we telkens weer nieuwe innovatieve tenten waarmee u de concurrentie voorblijft. Maar tijdens het maken van uw nieuwe tent, nemen we natuurlijk ook uw wensen mee. Heeft een model op onze website uw hart gestolen, maar zou u de indeling willen veranderen? Of past een andere maatvoering beter bij uw wensen? Doordat wij de productie van onze tenten in eigen beheer hebben, is er veel mogelijk. Neem dus zeker contact met ons op, dan vinden we samen de perfecte tent voor uw camping.

Een thermotent kopen met Outstanding service

Bij Outstanding werken we met een enthousiast team dat gepassioneerd is over onze producten. Want van onze mooie safaritenten, lodges en thermotenten kunnen we niet anders dan heel enthousiast worden. U adviseren over een passende luxe tent doen we dan ook graag. Of u nu advies wilt over een bepaalde safaritent, een thermotent wilt kopen of een offerte op maat wilt ontvangen, we helpen u met plezier verder. Ook voor een bezoek aan onze showroom in Renswoude bent u van harte welkom. Wilt u ook uw droom verwezenlijken en uw gasten een luxueus verblijf kunnen bieden? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.