Een luxueuze safaritent vakantie

Een luxueuze glampingvakantie in een safaritent voor uw gasten

Een echte safaritent vakantie aanbieden aan uw gasten, dat wilt u toch ook? Met onze luxe safaritenten en lodges haalt u deze luxe vorm van vakantie vieren ook naar uw camping of onderneming toe! Kies uit ons ruime assortiment de tent die past bij uw wensen. Bestaat uw doelgroep uit gezinnen of bent u op zoek naar een luxe slaaptent voor uw gasten? Bij Outstanding vindt u uw safaritenten op maat. Als ervaren speler op het gebied van safaritenten hebben we al veel ondernemers kunnen verblijden met de perfecte safaritent. Hoort u binnenkort ook bij deze groep tevreden ondernemers?

Het aanbieden van een safaritent vakantie aan uw gasten

Steeds meer mensen zijn op zoek naar bijzondere ervaringen. Mensen vinden ‘spullen’ steeds minder belangrijk en halen hun geluk uit het beleven van bijzondere ervaringen. Met een safaritent vakantie biedt u uw gasten de bijzondere vakantie ervaring waar ze naar zoeken. Het verblijven in een luxe safaritent spreekt tot de verbeelding van uw gasten. Een imposante tent waarin alles aanwezig is voor een luxe vakantie, maar zonder het echte buitengevoel te verliezen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden met onze tenten, zoals het plaatsen van een safaritent op hoogte of het realiseren van een klimmuur en glijbaan middenin de tent. Gun uw gasten een onvergetelijke vakantie!

Altijd een tent volledig op maat bij Outstanding

Door ons aanbod van veel verschillende tenten, is er altijd een tent die past bij uw budget en uw wensen. Ook in onze kleinere tenten blijft het luxe glamping gevoel namelijk behouden. Wilt u echt uitpakken? Dan hebben we verschillende lodges, waarbij de één nog ruimer is dan de ander. Maar ook de lodges zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er altijd één is die bij u past. Heeft u bijzondere wensen rondom het formaat of de uitstraling van een tent? Laat het aan ons weten! We denken graag met u mee over de perfecte tent voor uw camping of bedrijf.

Een passend interieur voor de ideale safaritent

Bij een luxueuze safaritent vakantie is natuurlijk ook de uitstraling van het interieur van belang. We bieden verschillende interieurstijlen, van stoer steigerhout tot hotel chic. Past een avontuurlijk interieur van robuuste, splintervrije steigerhouten meubels het beste bij u? Of gaat u voor een chique interieur met gouden accenten? Bekijk zeker even de meubelcatalogus met daarin alle beschikbare meubels. Uw favoriete meubels zitten er ongetwijfeld tussen!

Safaritent vakanties aanbieden in tenten van de hoogste kwaliteit

Ook de veiligheid van uw gasten is een belangrijk element. Bij Outstanding zijn we dagelijks bezig met de kwaliteit en de veiligheid van onze tenten. Zo gebruiken we alleen de beste materialen voor onze tenten, waardoor we een levensduur van 10 jaar hebben weten te realiseren. In die 10 jaar heeft u nauwelijks omkijken naar de tenten, omdat alle materialen vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Daarnaast zijn de tenten bestand tegen diverse weersomstandigheden en hebben ze al menig storm doorstaan. Uiteraard speelt ook ons kundige team hier een rol in door het professioneel opbouwen van onze tenten, waar ook ter wereld. Wilt u uw gasten ook een luxueuze safaritent vakantie bieden in tenten van de beste kwaliteit? Vraag vandaag nog uw offerte aan!