De voordelen van een thermotent

De voordelen van een thermotent

Benieuwd naar de voordelen van een thermotent? We delen ze graag met u! Want wilt u uw gasten ook een unieke vakantieaccommodatie kunnen aanbieden? Dan is onze thermotent zeker het overwegen waard. Een groot voordeel is dat deze tent zowel ’s zomers als ’s winters te verhuren is. Daardoor heeft u niet alleen in de warme maanden inkomsten van uw tent, maar het hele jaar door. U bent niet meer gebonden aan één enkel seizoen waarin alle inkomsten binnen moeten komen. Een ander voordeel is het bijzondere verblijf wat u uw gasten kunt bieden. Ze verblijven in een zeer luxueus verblijf, maar beleven alsnog volop het buitenleven door de glazen pui.

Welke voordelen van onze thermotent spreekt u het meeste aan?

Onze thermotenten hebben veel voordelen en elke ondernemer heeft een andere reden voor de aanschaf van deze prachtige tenten. Want wie wilt zijn gasten nu niet zo’n bijzondere locatie aan kunnen bieden? Vakantiegangers zijn namelijk steeds meer op zoek naar unieke vakantielocaties. Maar ook de glazen pui die binnen en buiten naadloos in elkaar laat overlopen is een groot voordeel van deze thermotent. Tel daarbij op de luxe die de tent biedt. Van een heerlijk bed tot een volledige keuken, uw gasten zal het aan niets ontbreken in een thermotent!

Een thermotent van hoge kwaliteit

Als u kiest voor een dergelijke investering in uw camping, dan wilt u hier natuurlijk wel jarenlang van kunnen profiteren. Eén van de voordelen van een thermotent van Outstanding is dan ook de Outstanding kwaliteit van onze tenten. Voor zowel onze safaritenten als thermotenten zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Denkt u hierbij aan duurzame en stevige panelen, zeer sterke 100 mm frames en unieke eindkoppelingen. De optioneel verrijdbare vloer vergroot daarbij nog eens de mogelijkheden van deze unieke tent.  Met al onze maatregelen is de thermotent een investering waar u jarenlang, het hele jaar door, optimaal van kunt profiteren.

Ruime keuze in uw nieuwe thermotent

Hebben de voordelen van de thermotent u ervan overtuigd deze luxe ook aan uw gasten te willen bieden? Dan hebben we diverse modellen en formaten voor u beschikbaar, zodat u precies die tent kunt uitzoeken die past bij uw wensen. Een thermotent met een optimaal rendement per vierkante meter bijvoorbeeld. Of wilt u juist zoveel mogelijk ruimte in de tent? Met de Thermotent Compact, Thermotent Wood en Thermotent Cottage is er altijd een tent die past op uw camping of park. Op zoek naar een ander formaat? Geef ons uw wensen door, zodat we samen de perfecte tent kunnen creëren.

Een thermotent kopen met uitstekende service

Een ander voordeel van een thermotent kopen bij Outstanding is onze uitstekende service. We doen er namelijk alles aan om u zorgeloos te laten genieten van uw aanschaf. Dat begint al bij de eerste oriëntatie waar u onze persoonlijke service ervaart. Ook het opbouwen wordt volledig voor u verzorgd. En wilt u uw eerste gasten al ontvangen als wij het terrein afrijden? Geen enkel probleem. We verzorgen de volledige inrichting van de thermotent, tot aan de wijnglazen en kaasschaaf aan toe. Neem vandaag nog contact met ons op en start met het verwezenlijken van uw wensen!