De Outstanding lodgetent

De lodgetent, een perfecte tent voor het gezin

Een tent vol mogelijkheden, dat is onze Outstanding lodgetent. Door de vele opties, zoals een extra verdieping, is deze tent voor veel doeleinden inzetbaar. Natuurlijk is het allereerst een fijne gezinstent. Door de verschillende formaten is deze lodge erg veelzijdig. Zo is het kleinste formaat geschikt voor 2 tot 4 personen, maar kan de grootste lodge tot wel 8 personen huisvesten. Uw gasten zijn in deze tent van alle gemakken en luxe voorzien. Een ruim terras, een fijne keuken en een badkamer met wastafel, toilet en douche. Zo wordt vakantievieren wel heel glamoureus.

glamping lodge met sanitair

Genieten van de omgeving in een Outstanding lodgetent

De Outstanding lodgetent is de perfecte locatie voor uw gasten om volop te genieten van de omgeving. De lodge heeft grote ramen, waardoor uw gasten altijd kunnen genieten van de omgeving. Is er behoefte aan meer privacy, dan kunnen de ramen natuurlijk gewoon afgedekt worden.

Naast de grote ramen biedt ook het terras de mogelijkheid om de mooie omgeving van uw camping te bewonderen. Richt het terras in met een fijne lounge set en uw gasten willen straks niet meer naar huis terug.

glamping lodge met sanitair

De Outstanding lodgetent volledig op maat

Als u een lodgetent gaat kopen, wilt u natuurlijk wel precies die tent kopen die voldoet aan uw verwachtingen. Al onze safaritenten zijn daarom leverbaar in verschillende formaten, zodat er zeker een geschikt formaat voor u bijzit. Wilt u de tent toch graag nog wat langer, breder of hoger? We leveren graag maatwerk om een lodgetent te realiseren die aan al uw verwachtingen voldoet. Staat de tent van uw voorkeur dus niet op onze website vermeld? Neem dan toch gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

glamping tent groot met sanitair

Verschillende mogelijkheden met een Outstanding lodgetent

De Outstanding lodgetent is niet alleen een ideale gezinstent. De ruimte kan voor veel verschillende doeleinden worden ingericht, bijvoorbeeld als groepsaccommodatie. Door te kiezen voor een bovenverdieping en meerdere slaapkamers te realiseren, kunnen groepen hier zeer comfortabel overnachten.

Daarnaast is de lodgetent zeer geschikt als recreatieruimte. Ruim en sfeervol, de perfecte uitstraling voor elke recreatieruimte.

Ook voor het interieur van uw Outstanding lodgetent kunt u bij ons terecht. We bieden diverse interieurstijlen die allen perfect passen bij een echte glamping vakantie. Van stoer steigerhout tot hotel chic, voor iedereen zit er zeker een geschikte interieurstijl tussen!

lodge tent groot met sanitair

Vind de tent die past bij uw doelgroep

Naast de Outstanding lodgetenten hebben we nog diverse andere safaritenten, lodges en thermotenten. Door ons ruime aanbod zit er ook voor uw camping of onderneming zeker een geschikte tent bij. Al onze tenten zijn daarbij uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Door gebruik van duurzaam hout, zeer stevig tentdoek en andere innovatieve materialen, is de levensduur van onze tenten 10 jaar. Deze lange levensduur maakt de investering nog interessanter.

Het rendement van onze tenten berekent u gemakkelijk met de speciale tool die we hiervoor hebben ontwikkeld.

Wilt u meer weten over de Outstanding lodgetent of onze andere tenten? Vraag gemakkelijk meer informatie aan over de tent van uw voorkeur of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan!

glamping tent met sanitair