De ideale safaritent

De zoektocht naar de ideale glamping tent

Aangezien glamping wereldwijd steeds populairder wordt, krijgen wij bezoekers uit alle hoeken van de wereld in onze showroom. Verschillende culturen betekent natuurlijk verschillende wensen.

Om te beginnen heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen, een safaritent of lodge kopen. Maar de zoektocht naar de ideale glamping accommodatie gaat een stukje verder dan de aanschaf van een tent alleen.

Aan ons de taak om de ideale safaritent voor onze klanten te vinden:

Glamping tent kopen met hoge levensduur

Unieke tent mét rendement

Door de kwaliteit en uitstraling van onze producten zorgen wij voor een solide basis om de zoektocht mee te starten. Iedereen wil immers een onvergetelijke glamping beleving aanbieden. De kampeerder als eindgebruiker, zoekt een unieke tent met wow-factor. Maar wie een safaritent gaat kopen kijkt verder dan uitstraling alleen. De tent moet een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De investering moet rendabel zijn. En het liefst zonder omkijken naar de tent te hebben na aanschaf.

Als we bovengenoemde afvinken komen we al een stap dichter bij de ideale safaritent, toch? Nu kan het maatwerk beginnen!

Outstanding glamping tent kopen

Altijd een tent op maat

U hoeft nog niet gelijk te weten voor hoeveel personen de tent geschikt moet zijn. Onze tenten zijn namelijk in diverse maten verkrijgbaar. Daarnaast kunnen we de tent dusdanig inrichten om zowel grotere- als kleinere gezinnen te ontvangen.

Op zoek naar een stijlvolle groepsaccommodatie? Dan verlengen we uw favoriete tent gewoon met een aantal meter. Is uitbreiding op de grond niet mogelijk? Misschien biedt de lodge met optionele bovenverdieping de uitkomst. Of kunt u de ruimte optimaal benutten met onze smallere en meest compacte safaritent.

Door ons brede assortiment is er dus altijd een passende oplossing!

Glamping lodge tenten

Een passend interieur voor iedere tent

Bij ons kunt u kiezen wat u wilt: groot of klein, veel of weinig luxe, met of zonder glijbaan, bedstee of extra verdieping. We bieden talloze mogelijkheden en vinden het daarom des te belangrijker om daarover te adviseren. Uiteraard hebben wij een aantal standaard indelingen, waarmee u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Of indelingen waarmee u zich van andere aanbieders kunt onderscheiden.

Of een safaritent met glijbaan kopen onpraktisch is? Het is natuurlijk bedacht omdat kinderen niets liever willen dan overnachten in een tent mét eigen glijbaan. Maar we vinden het wel belangrijk dat de tent geen onnodige ruimte verliest. De oplossing? Het ontwerp lijkt op onze bedstee, maar dan omgedraaid. Avontuurlijke slaapruimte onderin en een royaal speelhok boven de glijbaan. Voilà, onderscheidend én praktisch!

Kortom, wat u ook wenst, er is een passend interieur voor iedere tent.

Safaritent met sanitair kopen

En, hoe ziet uw ideale safaritent eruit?

Ontdek welke mogelijkheden er zijn wat betreft de inrichting in onze showroom. Bijna alles wat wij aanbieden is namelijk aanwezig. Klik hier voor een digitale rondleiding door onze showroom.

Safari tenten kopen