• Japan
  • 03 - 6 september 2019

Tokyo International Gift Show (TIGS)

Van 3 t/m 6 september waren wij voor het eerst aanwezig op de Gift Show in Tokyo! De 88e editie van deze grote internationale show.

Safaritent XS

We stonden hier met onze kleinste model; de Safaritent XS! Een ideale trekkerstent, maar ook goed in te zetten als extra slaapplek naast een grotere tent.

Tokyo International Gift Show

De beurs vond plaats van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 september in de grote evenementenhal: Tokyo Big Sight.

Het is de grootste beurs in Japan. Er komen jaarlijks ongeveer 3500 bezoekers op af.

Er waren rond de 5000 exposanten aanwezig om hun producten en/of diensten te tonen vanuit verschillende zeer uiteenlopende branches (van entertainment, beauty & gezondheid tot sport en vrije tijd).

 

Tokyo Gift Show Outstanding

Ontdek onze tenten

Het is gegarandeerd liefde op het eerste gezicht wanneer u kennis maakt met onze safaritent XS. Bij klein denkt u vast aan lief en schattig. Hij is dan ook maar 2,5 x 3 meter. Maar onze kleinste safaritent is minstens zo stoer en luxe als zijn grotere broers.

Zoekt u de ideale trekkerstent om wandelaars en fietsers een goede nachtrust te bieden? Overweegt u om kleinere accommodatie toe te voegen aan uw camping?

Misschien zoekt u innovatie om u te onderscheiden of wilt u kinderen een onvergetelijk avontuur bezorgen met hun eigen tent? Dit model dient meerdere doeleinden en is optioneel zelfs verplaatsbaar.

De XS mag dan kleiner zijn dan de andere modellen, maar vergis u niet. Dit doet niets af aan het gebruiksgemak en de kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Ook deze safaritent kunt u het hele jaar laten staan, weer of geen weer.