De ultieme ‘outdoor-experience’ op The Glamping Show USA!

Ervaar onze Outstanding tenten tijdens The Glamping Show USA. We reizen op 4 en 5 oktober 2022 af naar hét evenement voor de luxe kampeerbranche in Amerika. Vind innovatieve producten, diensten en ideeën, om uw gasten te voorzien van de ultieme ‘outdoor-experience’. Laat deze twee dagen vol educatieve programma’s, netwerken en exposities een gamechanger zijn voor uw bedrijf!

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Het enige handelsevent gericht op glamping industrie in de VS
  • Expertsessies volgen gericht op het opbouwen en laten groeien van een winstgevend bedrijf
  • Netwerken: werk samen met collega’s, experts en leveranciers
  • Vind innovatieve producten, diensten en ideeën om uw gasten een unieke ervaring te bieden
  • Laat u inspireren door early adopters van glamping
  • Loop live door échte glampingaccommodaties en ervaar alle beschikbare producten op één plek

Bezoek onze stand 1012 in de ‘Utility Aisle’, en maak kennis met de Safaritent Wood. De tent is ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Neem een kijkje in de Safaritent Wood voor een totale en unieke glamping beleving.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safaritent Wood

De Safaritent Wood is een echte klassieker, maar dan met alle moderne snufjes. Deze rasechte safaritent was de start van glamping. Wij hebben de tent alleen net even wat opgefrist. Zo bestaat de tent uit verschillende delen met sterke ritsen. Samen met de innovatieve eindkoppelingen en de handige raamafsluiting is hij zo nét wat anders dan de safaritent die u gewend bent. De Safaritent Wood is verkrijgbaar in drie formaten. Toch op zoek naar een grotere tent? De Wood is aanpasbaar op uw wensen! Door onze uit voorraad geleverde delen aan de bestaande formaten toe te voegen, krijgt u de grootte die u wenst.

Safari Adventure

Luxe, outdoor en avontuur: dat is glamping! Dat loopt door in binnen en buiten met onze Safari Adventure meubels. Een stoere steigerhouten en robuuste lijn, voor het echte glamping gevoel. Het geborstelde steigerhout is niet alleen comfortabel, u heeft er ook nog eens amper omkijken aan. Dankzij de vuil- en waterafstotende behandeling heeft het meubilair weinig onderhoud nodig. Daarbij biedt deze lijn ook ontelbare mogelijkheden voor de indeling, de inrichting kan namelijk op maat worden gemaakt. Neem uw gasten mee op avontuur en laat ze het landelijke gevoel van kamperen ervaren!