Bezoek de SETT 2022 in Frankrijk!

Ontmoet ons op 8, 9 en 10 november 2022 in Frankrijk op de Sett, de toonaangevende beurs op het gebied van outdoor hospitality. Dé jaarlijkse bijeenkomst van alle professionals uit de branche. Ontdek wel 650 exposanten uit 7 verschillende sectoren en vindt alle nieuwe trending producten en diensten uit uw activiteitengebied.

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Vind alle nieuwe trends op het gebied van producten en diensten binnen uw branche
  • 55000 m2 aan tentoonstelling
  • Ontdek 276 nieuwe producten van 650 exposanten

Bezoek onze stand A4-A-95 en maak kennis met onze Safaritenten: de Ranger Lodge, Safaritent Fellow en Safaritent Wood. De tenten zijn ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Ervaar onze Outstanding modellen live voor een totale en unieke glamping beleving.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ranger Lodge

De Ranger Lodge  is dé plek voor avonturiers, een perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Uw gasten komen hier na een dag vol belevenissen volledig tot rust. Een unieke tent dankzij de bijzondere vormgevingopen uitstraling en optie om een extra kleine tent toe te voegen. De Ranger Lodge is ruimtelijk heel efficiënt ingedeeld: de tent is uitgerust met meerdere slaapkamers, een keuken en sanitaire voorzieningen. De Ranger beschikt over een brede woonkamer met grote ramen en buiten een fantastisch ruim terras over de gehele breedte. Ervaar de Ranger nu zelf, op de Recreatie Vakbeurs!

Safaritent Fellow

Op zoek naar een safaritent die weinig ruimte inneemt maar toch luxe biedt aan uw gasten? Dan is de safaritent Fellow de beste keuze! De Fellow is het kleinere broertje van onze Safaritent Compact. Qua formaat zit deze tent precies tussen de Compact en XS in. Hij is ontstaan door de vraag naar een klein model dat kon voldoen als stevige trekkershut met extra leefruimte. De Fellow is ook in te richten met een woonkamerkeuken en/of sanitair. Zo is de compacte safaritent van alle gemakken voorzien.

Safaritent Wood

De Safaritent Wood is een echte klassieker, maar dan met alle moderne snufjes. Deze rasechte safaritent was de start van glamping. Wij hebben de tent alleen net even wat opgefrist. Zo bestaat de tent uit verschillende delen met sterke ritsen. Samen met de innovatieve eindkoppelingen en de handige raamafsluiting is hij zo nét wat anders dan de safaritent die u gewend bent. De Safaritent Wood is verkrijgbaar in drie formaten. Toch op zoek naar een grotere tent? De Wood is aanpasbaar op uw wensen! Door onze uit voorraad geleverde delen aan de bestaande formaten toe te voegen, krijgt u de grootte die u wenst.

Safaritent Wood