Bezoek de SETT 2021 in Frankrijk!

Ontmoet ons op 2, 3 en 4 november 2021 in Frankrijk op de Sett, de toonaangevende beurs op het gebied van outdoor hospitality. Dé jaarlijkse bijeenkomst van alle professionals uit de branche. Ontdek wel 650 exposanten uit 7 verschillende sectoren en vindt alle nieuwe trending producten en diensten uit uw activiteitengebied.

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Vind alle nieuwe trends op het gebied van producten en diensten binnen uw branche
  • 55000 m2 aan tentoonstelling
  • Ontdek 276 nieuwe producten van 650 exposanten

Bezoek onze stand en maak kennis met onze safaritenten. De tenten zijn ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Ervaar onze Outstanding modellen live voor een totale en unieke glamping beleving. Op deze pagina verschijnt binnenkort meer informatie over deze beurs, waaronder het model waarmee we op deze beurs verschijnen en de standinformatie.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safari adventure

Luxe, outdoor en avontuur: dat is glamping! Dat loopt door in binnen en buiten met onze Safari Adventure meubels. Een stoere steigerhouten en robuuste lijn, voor het echte glamping gevoel. Het geborstelde steigerhout is niet alleen comfortabel, u heeft er ook nog eens amper omkijken aan. Dankzij de vuil- en waterafstotende behandeling heeft het meubilair weinig onderhoud nodig. Daarbij biedt deze lijn ook ontelbare mogelijkheden voor de indeling, de inrichting kan namelijk op maat worden gemaakt. Neem uw gasten mee op avontuur en laat ze het landelijke gevoel van kamperen ervaren!

COVID-19

We kunnen niet wachten om u eindelijk te verwelkomen op de SETT in Montepellier! De SETT houdt zich aan de aanbevolen maatregelen van de Franse overheid. U mag dit evenement met meer dan 50 personen bezoeken mits uw over een gezondheidsverklaring bezit. Meer informatie over deze verklaring en verdere coronamaatregelen vindt u op de website van de beurs.