Ontdek de voordelen van glamping tijdens Salon Atlantica!

Ontmoet ons op 11, 12 & 13 oktober op de 25e editie van Salon Atlantica. Deze Franse beurs is één van de grootste beurzen in vrije tijd en toerisme. Tijdens dit driedaagse evenement komen professionals in accommodatie en vrijetijdsvoorzieningen samen en ontmoeten ze elkaar in Parc des Expositions. Met 8.000 professionele bezoekers en 450 exposanten staat de vakbeurs Atlantica bekend als leider in zijn sector aan de Atlantische kust en als nr. 2 in Frankrijk!

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Exclusieve gelegenheid om professionals te ontmoeten uit de camping en glamping branche.
  • Ontdek de trends en nieuwste producten.
  • Bijna 8.000 professionele bezoekers en 450 exposanten

Bezoek onze stand en maak kennis met de nieuwe Ranger Lodge. Ervaar ons Outstanding model live voor een totale en unieke glamping beleving. Meer informatie over ons standummer volgt.

Ranger Lodge

De Ranger Lodge  is dé plek voor avonturiers, een perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Uw gasten komen hier na een dag vol belevenissen volledig tot rust. Een unieke tent dankzij de bijzondere vormgevingopen uitstraling en optie om een extra kleine tent toe te voegen. De Ranger Lodge is ruimtelijk heel efficiënt ingedeeld: de tent is uitgerust met meerdere slaapkamers, een keuken en sanitaire voorzieningen. De Ranger beschikt over een brede woonkamer met grote ramen en buiten een fantastisch ruim terras over de gehele breedte. Ervaar de Ranger nu zelf, op de Recreatie Vakbeurs!