Ontmoet ons op de Recreatie Vakbeurs

Eind deze maand komt de recreatiebranche samen tijdens de Recreatie Vakbeurs. De beurs staat ook dit jaar in het teken van ‘een blik op de toekomst‘. Ontdek wat de sector te bieden heeft, bekijk de nieuwste producten, leer trends kennen en herkennen en laat u inspireren tijdens diverse expertsessies.

Ook wij inspireren u graag bij stand 607. Ontdek onze unieke Safari Cottage en maak kennis met ons team!

Innovatie

Onze nieuwe safaritent is niet de enige eyecatcher op de beurs. Glamping wordt alsmaar populairder en innovatie is belangrijker dan ooit. Om te laten zien dat de focus ook bij ons op innovatie ligt, hebben we iets bedacht voor de beurs. We hebben iets leuks in petto, geheel in lijn met het belang van innovatie én een leuke winactie!

Tickets vakbeurs

Nieuwsgierig? Wij hebben tickets beschikbaar! Stuur ons een mail of bel ons op 0318 – 575 056.

Wat kunt u verwachten?

Eind deze maand komt de recreatiebranche samen tijdens de Recreatie Vakbeurs. De beurs staat ook dit jaar in het teken van ‘een blik op de toekomst’. Ontdek wat de sector te bieden heeft, bekijk de nieuwste producten, leer trends kennen en herkennen en laat u inspireren tijdens diverse expertsessies.

Grote glamping lodge met sanitair

Ontdek onze Cottage

Ontdek onze unieke Safari Cottage op de Recreatie Vakbeurs. De Safari Cottage kenmerkt zich door klassieke elementen. Het is een safaritent met een geheel eigen uitstraling. Waar de Wood bekend staat om de stoere uitstraling, is de Cottage beter te omschrijven als chique, klassiek en landelijk.

Unieke glamping tent

Iets innovatiefs

Onze nieuwe safaritent is niet de enige eyecatcher op de beurs. Glamping wordt alsmaar populairder en innovatie is belangrijker dan ooit. Om te laten zien dat de focus ook bij ons op innovatie ligt, hebben we iets bedacht voor de beurs. We hebben iets leuks in petto, geheel in lijn met het belang van innovatie.

Innovatieve safaritent kopen

Win een gratis XS!

Dit jaar hebben we een speciale winactie bedacht. Tot 13 December 2018 maakt u namelijk kans op een gratis XS! Onze kleine safaritent wordt verloot onder alle bestellingen tijdens ons beursseizoen. Het maakt niet uit welke tent u heeft besteld, zodra u een bestelling plaatst voor 13 december doet u automatisch mee!

Mini safaritent voor kinderen