Ontdek de laatste glamping trends op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg!

Ontmoet ons op de Recreatie Vakbeurs. Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche? Op 15, 16 en 17 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Vergroot uw kennis tijdens diverse expertsessie, ontdek de laatste ontwikkelingen binnen de sector en bekijk live de nieuwste producten en diensten. Kortom: alles in huis om u klaar te stomen voor het nieuwe recreatieseizoen!

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Dé enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche
  • De nieuwste producten en diensten binnen de branche
  • Ongeveer 260 exposanten uit 13 verschillende branches binnen de recreatie
  • Interessante sessies over actuele onderwerpen uit de branche
  • Ontmoet bestaande relaties en ontdek nieuwe leveranciers

Bezoek onze stand 603, in hal 6 en maak kennis met ons nieuwste model: de Ranger Lodge en Safaritent Fellow. De tenten zijn ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Ervaar onze modellen live voor een totale en unieke glamping beleving.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ranger Lodge

De Ranger Lodge  is dé plek voor avonturiers, een perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Uw gasten komen hier na een dag vol belevenissen volledig tot rust. Een unieke tent dankzij de bijzondere vormgeving, open uitstraling en optie om een extra kleine tent toe te voegen. De Ranger Lodge is ruimtelijk heel efficiënt ingedeeld: de tent is uitgerust met meerdere slaapkamers, een keuken en sanitaire voorzieningen. De Ranger beschikt over een brede woonkamer met grote ramen en buiten een fantastisch ruim terras over de gehele breedte. Ervaar de Ranger nu zelf, op de Recreatie Vakbeurs!

Ranger lodge safaritent nieuw model

Safaritent Fellow

Safari adventure

Op zoek naar een safaritent die weinig ruimte inneemt maar toch luxe biedt aan uw gasten? Dan is de safaritent Fellow de beste keuze! De Fellow is het kleinere broertje van onze Safaritent Compact. Qua formaat zit deze tent precies tussen de Compact en XS in. Hij is ontstaan door de vraag naar een klein model dat kon voldoen als stevige trekkershut met extra leefruimte. De Fellow is ook in te richten met een woonkamer, keuken en/of sanitair. Zo is de compacte safaritent van alle gemakken voorzien.