InnoCamping: innovatieve bedrijven uit de glamping sector samen op één beurs!

Ontmoet ons op InnoCamping, de Spaanse vakbeurs voor buitenuitrusting en diensten. Op 19, 20 en 21 oktober 2021 wordt deze beurs georganiseerd in Fira Lleida. Innocamping speelt in op één van de belangrijkste uitdagingen rondom camping- en toeristische accommodaties. Altijd al antwoord op de vraag: “Hoe kunt u zich aanpassen aan de eisen van de markt en klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden?” gewild? Dan bent u bij InnoCamping aan het juiste adres!

Waarom deze beurs bezoeken?

  • Innocamping brengt de beste en meest innovatiebedrijven uit de sector samen op de beurs
  • Laat u inspireren door nieuwe oplossingen, tools en praktische middelen voor het vernieuwen en verbeteren van installaties, het aanbieden van nieuwe diensten en het kapitaliseren van investeringen.
  • Volg technische seminars onder leiding van experts uit de praktijk
  • Diensten en producten uit de branche live op één plek

Bezoek onze stand A54 en maak kennis met onze Safaritent Compact. De tent is ingericht met onze eigen interieurstijl Safari Adventure. Ervaar onze Outstanding modellen live voor een totale en unieke glamping beleving.

Altijd weten op welke beurzen we aanwezig zijn en ander nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safari adventure

Luxe, outdoor en avontuur: dat is glamping! Dat loopt door in binnen en buiten met onze Safari Adventure meubels. Een stoere steigerhouten en robuuste lijn, voor het echte glamping gevoel. Het geborstelde steigerhout is niet alleen comfortabel, u heeft er ook nog eens amper omkijken aan. Dankzij de vuil- en waterafstotende behandeling heeft het meubilair weinig onderhoud nodig. Daarbij biedt deze lijn ook ontelbare mogelijkheden voor de indeling, de inrichting kan namelijk op maat worden gemaakt. Neem uw gasten mee op avontuur en laat ze het landelijke gevoel van kamperen ervaren!