Aanschaf glamping tent

Alles wat u wilt weten over de aanschaf van een glamping tent

De aanschaf van een glamping tent, het begin van een nieuw avontuur! Voor veel ondernemers is de aanschaf van een glamping tent namelijk het begin van het aanbieden van glamping op het bedrijf. Een manier van vakantievieren die de laatste jaren steeds populairder wordt. Tijdens glamping wordt het beste van beide werelden gecombineerd: het verblijf in de buitenlucht op een gezellige camping, waarbij de luxe en het comfort van thuis niet gemist hoeven te worden. Maar waar moet u precies rekening mee houden bij de aanschaf? We lichten graag een tipje van de sluier op!

Het aanschaffen van een glamping tent voor de toekomst

Bij de aanschaf van een glamping tent is het belangrijk om uw huidige én toekomstige situatie mee te nemen. Wilt u bijvoorbeeld in de komende jaren een bredere doelgroep naar uw camping of andere bedrijf toetrekken? Dan is het slim de glamping tenten hierop aan te passen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor verschillende modellen tenten, waardoor u aan meerdere doelgroepen een luxe glamping verblijf kunt bieden. Maar ook de keuze voor een grotere glamping tent, biedt de vrijheid om de tent meerdere functies te laten vervullen.

Glamping tenten van de hoogste kwaliteit

Vanzelfsprekend is een hoge kwaliteit belangrijk voor u bij de aanschaf van uw glamping tenten. U wilt immers dat uw gasten een veilig verblijf hebben en dat u daarnaast kunt profiteren van een lange levensduur. Outstanding heeft de kwaliteit van de tenten dan ook bovenaan de prioriteiten staan. We kiezen altijd weer voor de beste materialen en zorgen ervoor dat onze tenten staan als een huis. Zware sneeuwval, woeste stormen: we krijgen altijd weer te horen van onze klanten dat hun tenten alle verwachtingen overtreffen!

Welke glamping tent past bij uw wensen?

Er is veel keuze in de wereld van glamping tenten. Waar de één een glamping tent wilt aanschaffen voor luxe gezinsvakanties, wilt de andere ondernemer de tent wellicht voor heel andere doeleinden inzetten. Glamping tenten zijn namelijk ontzettend veelzijdig in het gebruik! Outstanding heeft veel soorten safaritenten, met ieder zijn eigen specialiteiten. Omdat onze safaritenten een levensduur hebben van maar liefst 10 jaar, vinden we het belangrijk dat u een keuze maakt waar u over 10 jaar nog steeds gelukkig mee bent. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies.

Een glamping tent aanschaffen inclusief interieur?

Een glamping tent is niet compleet zonder een interieur. En bij een luxe vakantie hoort een luxe interieur! Bij Outstanding heeft u de mogelijkheid een volledig ingerichte safaritent te kopen, zodat het plaatje helemaal compleet is. Kies uit onze verschillende interieurstijlen de stijl die het beste past bij uw doelgroep. Een gezellige landelijke stijl met prachtige steigerhouten meubels, of een Glamping Chic gevoel met een hoge mate van luxe? Het kan allemaal!

Persoonlijk advies bij de aanschaf van uw glamping tent

De keuze voor een glamping tent is er één die u niet over één nacht ijs maakt. Het team van Outstanding begrijpt dit als geen ander. U kunt daarom altijd bij ons terecht met al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd uw keuze kunt maken. Onze tenten in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom! We nemen graag de tijd om u rond te leiden en u natuurlijk een advies op maat te geven. Outstanding levert niet alleen volledig ingerichte safaritenten en -lodges, maar ontzorgt u hierbij op alle aspecten. Van advies over het starten van uw glamping tot aan de oplevering van een volledig ingerichte tent: het team van Outstanding staat voor u klaar.